img

Звіт директора гімназіїза 2022-2023 н.р.

18 серпня у гімназії відбувся звіт директора гімназії.

Наталія Скрипниченко охарактеризувала освітній процес в закладі за 4 напрямами діяльності: освітнє середовище, система оцінювання здобувачів освіти, оцінювання професійної діяльності педагогічних працівників та управлінські процеси. Вона проаналізувала досягнення вчителів та здобувачів освіти у 2022-2023 н.р.

Виступаючі Л.Тимощук, староста Миколаївського старостинського округу, С.Палій, заступник директора гімназії з НВР, батьки висловили подяку Наталії Ярославівні за роботу та дали високу оцінку її діяльності.

Ухвалили:

  1. Роботу Н. Скрипниченко, директора гімназії, визнати задовільною.

У голосуванні взяли участь 31 член освітнього процесу гімназії.

Результати голосування:

За - 31; Проти - 0; Утрималось - 0.


                         Протокол      

18.08.2023                            с.Миколаївка                          №1

Зборів трудового колективу Миколаївської гімназії та громадськості

Голова   С. Палій

Секретар    М. Какай

Присутні:

14 членів педагогічного колективу,

7 членів обслуговуючого персоналу

11 батьків,

староста Миколаївського старостинського округу – Л.Тимощук

 

 

                                                Порядок денний

1.Звіт директора гімназії про роботу закладу.

                                                                          Доповідач  Н. Скрипниченко

1.Слухали: Н.Скрипниченко, директора гімназії.

 (Доповідь додається.)

Виступили:

1.Л.Тимощук, староста Миколаївського старостинського округу.  Спостерігаючи за виступом директора, аналізую, що я знаходжуся в колі сім”ї, яка виховує людину - патріота, громадянина своєї держави.  Наталія Ярославівна швидко реагує на будь – які виклики,виконує  поставлені перед нею завдання, залучаючи свій колектив до цієї нелегкої праці. Відчуваю постійну підтримку гімназії у будь-яких питаннях, які потрібно негайно вирішувати.

Людмила Володимирівна висловила подяку директору гімназії Наталії Ярославівні та очолюваному нею колективу за високу результативність праці

та створенні хорошого освітнього середовища для наших дітей. Пропозиція:   роботу керівника гімназії визнати задовільною.

2.С.Палій, заступник директора гімназії.

 Наталія Ярославівна вміло, ініціативно вела освітній процес, зуміла зберегти колектив в єдності, зміцнила його. Особливу увагу було приділено забезпеченню безпечних умов навчання здобувачів освіти  у воєнний час. Забезпечено постійну участь упродовж року педпрацівників у професійних конкурсах, олімпіадах та різних конкурсах учнів, що забезпечило високу результативність роботи закладу у 2022-2023 н. р. Роботу директора гімназії пропоную вважати задовільною.

3.Ю. Ковальчук. практичний психолог, яка довела до відома, що Наталія Ярославівна – талановитий, творчий, креативний керівник закладу освіти, яка зуміла організувати колектив гімназії, батьків, учнів до співпраці. З початком воєнного стану волонтерить на чолі з педагогічним колективом, батьками, громадськістю. Бере активну участь в житті села.

4.Т.Заєць,мати.

Батьки задоволені умовами освітнього середовища в закладі, з кожним роком поліпшується матеріальна база гімназії, директор гімназії дбає про комфортні умови та затишок для учнів. Прозоро використовуються всі кошти, які надходять до закладу. Є тісний зв’язок дирекції з батьківською громадськістю. Роботу директора вважати задовільною.

Ухвалили:

1.Роботу Н.Скрипниченко, директора гімназії, вважати задовільною.

Голосували: Всього-31

За - 31

Проти – 0

Утрималися – 0

Голова                    Світлана ПАЛІЙ

Секретар                  Марія КАКАЙ

Коментарі: