img

Засідання обласної творчої групи вчителів трудового навчання та технологій

Вчитель – це перший, а потім і головний світоч в інтелектуальному житті школяра; він пробуджує в дитини жадобу знань, повагу до науки, культури, освіти. Навчаючи, він навчається все життя.

15 березня у Миколаївській гімназії відбулося засідання обласної творчої групи вчителів трудового навчання та технологій.

Зі вступним словом виступили директор Миколаївської гімназії Наталія Скрипниченко та начальник відділу освіти та соціально-культурної сфери Повчанської ТГ Тетяна Кохан. Вони ознайомили учасників творчої групи з розвитком освіти у громаді та життям гімназії.

Практичний психолог Юлія Ковальчук провела заняття з елементами тренінгу «Скарбничка педагогічної мудрості. Від творчого вчителя до успішного учня», під час якого педагоги спільно створили модель творчого вчителя.

Від теорії учасники творчої групи перейшли до практики. Творчу майстерню очолив Валерій Євстафійович, вчитель-методист. Його майстер-клас «Апсайклінг. Фрагмент міні – проєкту для учнів 5-6 класів «Великодній кролик» розкрив ідею перетворення відходів у витвори мистецтва.

Своєю майстерністю із виготовлення та розпису імбирного печива поділилася депутат Повчанської ТГ Катерина Корда.

Засідання творчої групи пройшло на високому методичному рівні. При підведенні підсумків роботи колеги поділилися позитивними враженнями та обмінялися цікавими ідеями щодо створення нових проєктів.

Коментарі:

Останні новини