img

Участь в обласний форум молодих педагогів «Сучасний урок в умовах реалізації компетентнісної парадигми освіти: теорія і практика»

6 жовтня відбувся Обласний форум молодих педагогів «Сучасний урок в умовах реалізації компетентнісної парадигми освіти: теорія і практика».

Свій досвід з виховної діяльності презентувала Юлія Ковальчук, педагог – організатор нашої гімназії. Вона ознайомила молодих педагогів-організаторів з окремими аспектами наскрізного процесу виховання, як запоруки успішного становлення особистості та поділилася своїми напрацюваннями щодо питань планування виховної діяльності, роботи учнівського самоврядування, реалізації виховної роботи за напрямами. 

Відповідаючи на запитання колег про те, яким чином проводиться аналіз ефективності виховних заходів, Юлія Василівна розповіла про використання інформаційно-аналітичної системи EvaluEd, розробленої Державною службою якості освіти України, з метою аналізу стану виховної системи, реагування на виявлені проблеми, прийняття виважених управлінських рішень на основі достовірних даних.

Коментарі: