img

Підсумки Тижня математики

Відповідно до наказу від 05.09.2022 «Про проведення предметних тижнів у 2022–2023 н.р.» , з метою сприяння інтелектуального розвитку учнів, розвитку розумової діяльності та виховання любові до математики з 06 по 10 лютого 2023 року пройшов Тиждень математики.

Учителем математики Тимощуком В.І. були сплановані заходи предметного тижня, підготовлені цікаві різноманітні завдання, які враховували вікові особливості та рівень підготовки учнів. Під час проведення заходів використовувалися різні форми і методи роботи.

Під час проведення тижня були проведені наступні заходи:

06 лютого - пізнавальний проєкт для учнів 8, 9 класів «Слава Піфогору»;

07 лютого - математичні головоломки, логічні задачі та задачі-жарти для учнів 6 класу. Тут юні ерудити розв’язували логічні задачі, розгадували кросворди, ребуси, грали в математичні ігри, складали геометричні фігури. Учні проявляли кмітливість у нестандартних ситуаціях, вчилися спілкуватися математичною мовою;

08 лютого - математичний КВК серед учнів 8 і 9 класів. Діти розширили знання з історії математики, познайомилися з видатними людьми, які зробили значний внесок в історію та розвиток цієї науки. Найкращими знавцями математики стали учні 9 класу: Заєць Оксана та Палій Тетяна;

10 лютого - інтелектуальна гра «Міс та містер Математика» між командами дівчат і хлопців 8 і 9 класів. Найактивніші учнями стали дівчата 9 класу.

Коментарі: