img

Другий етап змагань «Пліч-о-пліч»

У Повчанській громаді завершився другий етап змагань «Пліч-о-пліч»

Вчора, 28 березня, у Повчанській громаді відбувся ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» зі спортивного орієнтування.

Традиційно спортивне свято розпочалося з виконання Державного Гімну України та хвилини мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України.

Привітали учасників змагань начальник відділу освіти та соціально-культурної сфери Повчанської сільської ради Тетяна Наркисівна Кохан, а також головний суддя Любомир Вікторович Гордійчук.

Змагання пройшли у цікавій та захопливій атмосфері. Учасники мали нагоду показати свої здібності орієнтування на місцевості.

Завдання полягало у тому, щоб за допомогою карти та компаса якнайшвидше знайти контрольні пункти.

«Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» – це змагання серед учнів України, метою яких є збільшення частки учнів та учениць, які постійно займаються фізичною культурою і спортом.

За результатами командного заліку, золото отримала команда «Компас» Миколаївської гімназії, команда «Горизонт» Мильчанського ліцею отримала срібло.

В особистій першості перемогу здобули:

І місце - Михащук Марія та Грогуль Богуслав Мильчанський ліцей;

ІІ місце - Дуб Ангеліна - Миколаївська гімназія та Ковальчук Ілля - Мильчанський ліцей;

На завершення учасникам та лідерам зазначених змагань вручили нагороди та подарунки.

Дякуємо ЗСУ за змогу проводити змагання! Дякуємо тренерам за підготовку та підтримку! Вітаємо спортсменів з високими результатами та бажаємо нових перемог у наступних етапах змагань!

Коментарі: