img

День захисту дітей

У Повчанській громаді відзначили День захисту дітей

Уже традиційно прихід літа асоціюється із дитячим днем - Днем захисту дітей. Це не тільки свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

- Всі діти потребують підтримки та захисту від дорослих. Особливо важливим це свято відчувається під час війни, коли багато дітей стали сиротами, втратили будинок або поїхали з рідного міста, - зазначає голова громади, Інна Іванюк.

Цьогоріч молодші мешканці переглянули святкову концертну програму, підготовлену колективом Миколаївської гімназії. Щирі посмішки малечі, яскраві погляди, дружня підтримка один одного ще раз нагадали дорослим про необхідність збереження радості безтурботного дитинства.

Діти мали можливість взяти участь у цікавому квесті з естафетами, конкурсами, веселими іграми та вікторинами. Вони відгадували загадки, співали пісні, танцювали, стрибали. А в якості подарунків усі отримали морозиво та солодощі.

Повчанська сільська рада та служба у справах дітей висловлюють вдячність колективу Миколаївської гімназії за ваші щирі відкриті до дітей серця та допомогу в організації заходу.

Давайте дарувати дітям дитинство – справжнє, яскраве, щасливе!

Коментарі: